Klimatmötet COP21 handlar inte om klimatet - del III

De två mest framträdande grå eminenserna bakom den angloamerikanska oligarkin är de gamla presidentrådgivarna Zbigniew Brzezinski och Henry Kissinger. Det var säkert ingen slump att dessa herrar sattes in av oligarkerna som överrockar på presidenterna Jimmy Carter, Richard Nixon och Gerald Ford.

Tillsammans med David Rockefeller har Brzezinski grundat den Trilaterals Kommissionen (TC) som verkar för en global centralregering som en vidareutveckling av FN. Den och Bilderberggruppen spelar nyckelroller i oligarkins maktutövning. Brzezinski menar att nationalstaten som en fundamental enhet för hur människor organiserar livet, har upphört att vara den huvudsakliga kreativa kraften: Internationella banker och multinationella företag fungerar och planerar på sätt som är ligger långt före nationalstatens politiska koncept. Här hittar vi rötterna till ett tänkande som skickligt inplanterats hos bl.a. nyttiga idioter som vår förra statsminister. Det var nog ingen slump att sonen Mark Brzezinski blev USA:s Sverige-ambassadör under Reinfeldts regeringsperiod.

Svenska medlemmar i TC är bland andra Marcus Wallenberg, Urban Ahlin och Carl Bildt som givetvis alla är mycket hedrade av att få umgås i det fina sällskapet. Carl Bildt har ju utmärkt sig speciellt som oligarkins nyttiga idiot i sitt arbete för att få in Nato-landet Turkiet i EU. Han har enligt Wikileaks föraktfullt beskrivits av USA-diplomater som en medelstor hund med en stor hunds attityd.

Oligarkins målsättning är alltså att skapa en världsordning där de stora multinationella företagens ställning (oligarkins) stärks på nationalstaternas bekostnad och FN får en mer central roll som ”världsregering”. David Rockefeller skriver i sina memoarer från år 2003 att; en del tror att vi är del i en hemlig klick som arbetar emot USA:s bästa intressen, karaktäriserande mig och min familj som ’internationalister’ som konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur – en värld om ni så vill. Om det är anklagelsen, så är jag skyldig och jag är stolt över det.

En viktig byggsten i den nya världsordningen är Trans Pacific avtalet TPP som undertecknades av Obama i början av månaden. Det var framförhandlat av den tidigare TC medlemmen Michael Froman. En annan viktig del är TTIP-avtalet som är under förhandling mellan USA och EU.

Det var när Nixon fick för sig att agera självständigt och sätta upp nya tullar för att skydda amerikanska företag som hans problem började på allvar. Om hans agerande skulle sprida sig till andra länder skulle oligarkins hela globaliseringsplan hotas. Nixon var tillsatt genom stöd från David Rockefeller och han hade fått hjälp av familjen undan privata ekonomiska problem. Hans skyddstullar var ett oförlåtligt svek som måste få konsekvenser – 1973 blev han avsatt som president. Watergate-skandalen var på intet sätt värre, än det bedrägeri med klimatdata som Obama ostraffat ägnar sig åt. Men det sker ju på oligarkins uppdrag.

En viktig överrock som oligarkin satt på Obama är hans vetenskapliga rådgivare John Holdren. Han skrev år 1977 boken Ecoscience ihop med sin nära vapenbroder Paul Ehrlich. Där förordade man en planetär regim där man skulle använda en global polisstyrka för att genomdriva fullständigt horribla barnbegränsningar med rent totalitära medel. Idag ägnar han sig bl.a. åt lika vansinniga förslag om hur man med geoengineering skall styra klimatet. Hans förslag är bl.a. upprinnelsen till att många tror att flygplanens kondensstrimmor innehåller farliga kemikalier s.k. chemtrails.

År 2009 samlades en viktig del av oligarkin i New York (bl.a. Bill Gates, George Soros, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller och Ted Turner) för att i Holdrens anda diskutera hur deras förmögenheter kunde användas för att bromsa befolkningstillväxten. Många av dessa personer är starkt engagerade i olika FN-program. Den som gått längst är fembarnspappan Turner som förordat en 95 procentig reduktion av världens befolkning med totalitära medel. Att avskaffandet av fattigdomen i världen är det effektivaste och humanaste sättet att få befolkningstillväxten under kontroll framskymtar sällan från dessa globalister.

Turner och Holdren får mig även att tänka på ett yttrande från engelska drottninggemålet och tidigare ordföranden i WWF, prins Philip som även tillhör det här gänget: Om jag återföddes skulle jag önska att jag kom tillbaka till jorden som ett mördarvirus för att minska den mänskliga befolkningsnivån. 

Holdren ligger bakom en stor del av Obamas stora klimatbedrägeri där man fått amerikanska myndigheter att sitta och ändra i historien, likt Stalinisterna på sin tid. Den fåfänge Obama som nog förstår väldigt lite om vad som styr klimatet, har lockats med löftet att få gå till historien som mannen som fick haven att sluta stiga (vilket de gjort i över 10.000 år). Han räknar med sitt stora triumftåg på COP21 i Paris i december.

Att klimatlarmen blivit den angloamerikanska oligarkins perfekta storm i deras strävan efter världsherravälde är lätt att inse. Genom att tvinga på folkrika utvecklingsländer en energianorexi skulle man slå två flugor i en smäll. Man skulle reglera befolkningstillväxten genom massvält samtidigt som det skulle effektivt stoppa ländernas ekonomiska tillväxt. Två hot mot västvärldens elits dominans skulle elimineras.

Fortsättning följer.

Demokrati | COP21, Carl Bildt, EU,, Holdren, Klimatpolitik, Obama, Rockefeller, Wallenberg | |
#1 - - sven:

Funderade på förekommen anledning, vår regerings nya överenskommelse, om det vi ser inte är att första lagret har skalats bort på vägen till verkligheten.
Det här skrivna är naturligtvis ett "nästa steg" i "etablissemangens" maniska kontrollförsök . . . väntar på fler krönikor på detta tema.
Det stämmer så himla bra:
- befolkningsexplosion (enligt HansRosling är detta redan i princip fixat till 10 miljarder)
- CO2 hoax, tack LarsBern för fakta
- global warming hoax tack äeg LarsBern
- import av pensionsräddare (bara att titta på demografin samt sysselsättningen så ser man att varje kohort ökar bördan för oss andra i generationer)
Misstänker att kontrollen är det viktiga inte pengarna för om man och ens barn har miljarder per år av sitt liv att spendera Why worry?

#2 - - svitjod2000:

Jag har läst om dessa ting i mer än tio års tid och som övertygat mig om att vi lever i en skendemokrati. Det spelar ingen roll vilket parti du röstar på, samtliga sitter i den globala finanselitens knä. De som vägrar är lätta att identifiera: Ryssland, Kina, Iran, Libyen, Syrien, Irak och möjligtvis Indien.

Ryssland demoniseras för fullt tillsammans med Syrien, Iran och Kina. Irak och Libyens ledare är mördade. Inte så svårt att inse fortsättningen om väst får härja fritt utan motstånd.

Denna serie "Klimatmötet COP21 handlar inte om klimatet" är en fullträff, allt du berättar är precis det som sker.

#3 - - Hasse:

Vet inte om jag skall tacka eller gråta, men det du skrivit och skriver gör mig verkligen mörkrädd. Folk med tillräckligt mycket pengar bakom sig känner sig tydligen predestinerade att styra världen och resten av oss.

Svar: Så är det. Rika människor tror alltid att de är klokare och begriper bättre än oss andra. Så är det ibland, jag känner flera fantastiska entreprenörer som skapat mkt stora förmögenheter och detta genom stort klokskap. Men flertalet av världens rikaste som Rockefellers och Wallenbergs har ärvt sina förmögenheter och har oftast inga egenskaper som gör dem lämpliga att utöva makt över oss andra.
Lars Bern

#4 - - Alve:

Instämmer med Hasse #3, känner mig skiträdd! Läste på http://blueshift.nu/george-soros-bakom-flyktingfloden/
En reporter från Sky News håller upp en handbok som tydligen Soros sprider till människor när de ska söka asyl i Europa. De skriver att boken bäst beskrivs som en "handbok för yrkesflyktingar" och är skriven på arabiska och utgörs av praktisk information om hur man enklast navigerar sig fram i Europa och dess olika länders byråkratier. Finns tydligen en sajt w2eu.info som lär stå för "Welcome to Europe". Det hela ingår tydligen i agendan "bryta ner Europa". Vad ska man tro ? Är våra politiker verkligen medvetna om detta eller är de bara korkade??? Eller vad?

Svar: Behandlas i nästa avsnitt av COP21 IV.
Lars Bern

#5 - - Lars Myren:

Otroligt bra serie av artiklar COP. Vi fattar inte hur vänstern kan sitta i lag med Rockefeller och Wallenberg, förklara det någon som kan ?
I alla fall är dessa COP artiklar de mest klartänkta, avslöjande som skapats, enastående Lars.

#6 - - Sven:

Angående ärvda förmögenheter. I det här landet har vi 0% arvsskatt.

Men, det kommer aldrig gå att ändra det. Ej rikt folk tror att de kommer bli av med sommarstället eller dylikt när äldre generationer dör. Men, det vore väldigt enkelt att åtgärda sådana smärre problem. Skatten skulle kunna skjutas upp för bostäder arvingarna bor i regelbundet tills bostaden ifråga säljs.

Ett annat exempel. Den som ärver en Volvo 240 och har för avsikt att köra bilen slipper skatt tills bilen säljs. Den som ärver 100 Porschar får en fet räkning från Skatteverket.

#7 - - Eschaton:

@Lars Myren (#5)

"Vi fattar inte hur vänstern kan sitta i lag med Rockefeller och Wallenberg, förklara det någon som kan ?"

Min gissning är att de flesta av dem är nyttiga idioter - svårartat indoktrinerade.

#8 - - Björn i Bromma:

Richard Nixon var nog väldigt väl medveten om vad han gjorde. Han var ju vicepresident för Eisenhower, som varnade för det hela, under hela dennes presidentperiod 1953-1961

#9 - - Lars Henrik:

Jag skrev följande kommentar till din blogg post hos Annika Dahlqvist men av någon anledning kom den aldrig in. Jag skriver den här också:

@ Lars Bern:
Detta är en enastående analys (jag har läst alle tre delarna)! Tidigare har jag läst William Engdahls "Hotet mot livet" men ingen av dess sidor lämnade mig utan en känsla av att jag läste en, i bästa fall något överdriven, konspirationsteori. Du lyckas få mig att se elden bakom all rök!

Men som så ofta leder varje ny uppenbarelse till fler frågor. T ex: om Monsanto och dess likar är oligarkernas skyddslingar, vad är då deras roll? Är det, som William antyder, att ta kommando över mänsklighetens mat och i sådant fall, vad sedan?

Svar: Jag återkommer senare i serien till det.
Lars Bern

#10 - - Göran:

Sven #6

Fantastiskt prov på avundsjuka du visar upp Sven.

Ren moraliskt. Vad har du för rätt att ta den av någon annans egendom när denne dör?

#11 - - Sven:

Göran #10

Fantistiskt prov på avundsjuka du visar upp Göran.

Rent moralsikt. Vad har du för rätt att ta av någon annans egendom meden denna lever?

#12 - - Mattias:

En annan sak nu i miljöargumentets tider, ät ej kött nu, ni kan få cancer. Kött är jättefarligt. Det är bättre vi livnär oss på kvarg, linser, blomkål och kanske en gång i veckan fisk. Kött är dessutom väldigt miljöfarligt genom avgaser från vissa djur. Bladspenat och pasta blir man väldigt mätt av och denna kost bör ges till ungar i en tonårings ålder. Det står i många recept nu att det är framtiden, men det går ju att krydda om tonåringen ej är nöjd. Men mätt blir han för protein behövs ju ej, varför ska man bygga upp muskler när man har en dator? Fredagsmys lär i fortsättningen vara ugnsbakade bönor.

#13 - - K.Pålman:

Nu tror statsmakten snart att du Lars Berns är en av de Ryssland stödda inom alternativmedia, he-he :-))

Svar: Ja vårat etablissemang är fullt av nyttiga idioter som ser den ryska oligarkins framfart men inte ens är medvetna om den angloamerikanska som är mkt större och ställer till betydligt mer elände för svenska folket.
Lars Bern

#14 - - tipp:

@ Mattias.
Någon på nätet spekulerade i att WHO hade satt upp kött på farlighetslistan därför att så många djur utfodras med GMO-föda så att de inte är säkra att äta. Detta kan dock inte det mer eller mindre USA-styrda WHO säga rakt ut. Om det finns fog för spekulationerna kan jag inte säga men tanken är intressant. Inte minst med tanke på att en mängd europeiska djur utfodras med GMO-foder.

#15 - - Åke i Sörmland:

En blogg som ger många ledtrådar är benfulford.net,
och här lite om personer över TC nivån:
http://geopolitics.co/2015/10/27/arresting-richard-armitage-may-be-final-straw-to-break-back-of-khazarian-gangster-rule/

#16 - - Fredrik jansson:

Bäste Herr Bern

är alltid lika upplysande och utmärkt rätt fram Era inlägg. Önskar att Er COP21 har hundra delar, no pressure Sir!
Ni nämner nagot som jag själv "aktivt" följt under sista decenniet, Geoengineering. Själv gift med vetenskapen, som jag brukar säga pa Engelska; "You don´t marry a Scientist, you marry Science". Och har under upprepade tillfällen varit pa "doktorsavhandlingar", bor i Holland där det fortfarande är traditionsenligt med svarta rockar och peruker, och numera sitter frugan själv bland de gamla Professor rävarna i sina fina podium, där under minst 2 "allvarliga" tillfällen, Geoengineering diskuterats, men när jag själv ( har tyvärr ingen PhD titel att falla tillbaks till) vill diskutera det med de "stora männen" är det fataliga som vill uttala sig. Men vid ett tillfälle fick jag chansen och tog den. Och för mig är Chemtrails inte längre en Konspirations teori utan fakta som jag själv följer och dokumenterar här i Holland..Nu svamlar jag mycket men vad jag försöker säga är att jag skulle vilja se nagot fran Er angaende Geoengineering. Ni har ju koll pa det mesta, sätter en Riksdaler pa att Du har insikt även där.
Ser framemot att höra av Er om Geoengineering. Tusen tack för en utmärkt blogg. Och förresten, det här är ju ingen kommentar sa den behöver Ni ju inte posta…det var nog mer menat som ett personligt mail.
Önskar en fin dag.
Fredrik

#17 - - Josef Boberg:

Fy fan.

#18 - - Göran:

@Sven. Jag har inga som helst problem med att individer tjänar pengar, att deras barn får ärva bilar, hus, pengar, företag eller vad det nu kan vara.

Och som svar på din fråga. Nej, rent moraliskt har jag ingen rätt att ta del av någon annans egendom medan denne lever. Därför är jag emot skatt på bl.a. egendom och arbete.

#19 - - Sigvard Lindqvist:

@Fredrik jansson, så talar en som inte vet vad för krav som ställs på jet-bränsle. Dessutom förmodligen inte har en aning om vad för tester det utsätts för innan det
kan användas.

Chemtrails, peruker, jeez.

Svar: Jag vill inte ha en debatt om chemtrails i detta forum och kommer därför inte släppa fram fler inlägg om det här. För gärna den debatten på FB.
Lars Bern

#20 - - Katarina Pålman:

Tycker det är så oerhört tråkigt att se hur alla kommuner och statliga myndigheter försöker upprätthålla en fungerande instans. Ser hur alla kämpar som galningar inom sociala, skolan, polisen, brandkåren, domarväsendet m.m.fl. och ändå fungerar det inte eftersom vår statsmakt inte har intentioner att det ska fungera. Detta fenomen blir tydligare och tydligare för varje dag då statsmakten totalt ignorerar alla extrema problem som nu är så stora att det tyvärr inte går att "laga" enligt min tro. Verkar som det mest handlar om konstgjord andning innan samhällskraschen är ett faktum, kanske är det också den hemliga agendan eliten har. Tycker bara så erhört synd om alla verksamma inom alla områden som går på knäna både fysiskt men mest psykiskt och kämpar som galningar med tron att det kommer fungera bara de håller ut och kämpar liiittee till.

#21 - - Anonym:

Micke K (Micke K69) twittrade om hur politikerna tillsammans med råkommunisterna (media) bara för ett litet tag sedan:
Anklagade samtliga medborgare för rasism och främligsfientlighet när de inte lade pengar i TIGGARES mugg.

Samma politiker och media kallade alla medborgare för rasister som ens iddes tala om att MINSKADE FLYKTINGKOSTNADER.

Samma politiker och råkommunister anklagade alla medborgare för nazister, rasister, främligsfientliga och även facister som ville MINSKA FLYKTINGMOTTAGANDET.

Nu gör både politikerna och råkommunisterna (media) en gemensam sak av samtliga anklagelser mot folket själva. Vad säger det oss som medborgare om dem? TOTAL BRIST PÅ OMDÖME AV POLITIKERNA OCH MEDIA ELLER EN MANIPULATION OCH AGENDA STYRD AV...HMMMHMM, där politiker och media bara är puppy? Säger bara, läs Lars Berns texter !

#22 - - Maria:

#2 Svitjod2000
En till intressant sak är att Syrien har inga lån till IMF banken, ironiskt att eliten då vill sätta igång krig där :)). De har bara 80% vänskapligt lån till Ryssland. Hur det är med övriga länder som Iran, Kina, Irak och Libyen som du nämde vet jag inte. Intressant ur den synvinkeln om det nu är en valuta och samhällskollaps på agendan som Armstrong pratar om, så blir ju länder som inte har lån till elitens banker oberörda av en kollaps. Det är ju bara alla med lån som kommer att fara illa, både privatpersoner och länder med hög belåning.

#23 - - Göran:

@Katarina Pålman:

"Detta fenomen blir tydligare och tydligare för varje dag då statsmakten totalt ignorerar alla extrema problem som nu är så stora att det tyvärr inte går att "laga" enligt min tro.#

Problemet är att det är statsmakterna som skapar problemen. Det blir lite svårt att tro att de skulle kunna lösa dem. I Sverige verkar människor tro att det bara finns ett sätt att lösa ett problem på. I verkligheten finns det förmodligen oändligt antal sätt. Det är detta som är så viktigt med frihet och individuell frihet, att låta individer få lösa problem med sin egen kreativitet. När en tänker, tänker ingen.

#24 - - sven:

Funderade på förekommen anledning, vår regerings nya överenskommelse, om det vi ser inte är att första lagret har skalats bort på vägen till verkligheten.
Det här skrivna är naturligtvis ett "nästa steg" i "etablissemangens" maniska kontrollförsök . . . väntar på fler krönikor på detta tema.
Det stämmer så himla bra:
- befolkningsexplosion (enligt HansRosling är detta redan i princip fixat till 10 miljarder)
- CO2 hoax, tack LarsBern för fakta
- global warming hoax tack äeg LarsBern
- import av pensionsräddare (bara att titta på demografin samt sysselsättningen så ser man att varje kohort ökar bördan för oss andra i generationer)
Misstänker att kontrollen är det viktiga inte pengarna för om man och ens barn har miljarder per år av sitt liv att spendera Why worry?

#25 - - Lasse P:

Lars Bern.
Kommer du eller har du skrivit något om Bilderberg gruppen och dess samband med TC.
OM du skrivit något, isåfall vart?

Svar: Den var med i uppräkningen i den första artikeln om COP21
Lars Bern

#26 - - Sven:

Göran #10.

En knegare betalar i runda slängar 60% i skatt.
Jag klagade på att den som ärver pengar betalar 0%.
Sila mygg och svälja kameler.
0% i skatt på arbetsinkomster är naturligtvis inte realistiskt.
Staten borde kunna fördela lite bättre på vilka som skall betala skatt och hur mycket.

För ett antal år sedan slapp superrika att betala förmögenhetsskatt. Den som bara hade lyckats spara ihop någon miljon eller två fick däremot betala förmögenhetsskatt. Nu har vi ingen förmögenhetsskatt alls. Det är också ovanligt om man jämför med andra länder har jag hört.

#27 - - Björn i Bromma:

#26
Sorry, men när man hade förmögenhetsskatt så tog pengarna andra vägar och investeringskapital försvann. Det blev en frivillig skatt, helt kontraproduktivt.
Något annat är ej heller att förvänta.

Svar: Förmögenhetsskatt när räntan är under eller på noll skulle få katastrofala följder för samhällsekonomin. Alla bankkonton skulle tömmas och den svarta ekonomin skulle mångdubblas. Det är nog bara de gamla kommunisterna som är korkade nog att förorda en sådan skatt iadg.
Lars Bern

#28 - - Sven:

Björn i Bromma #27.

Visst var skatten kontraproduktiv. Men alla de som bara hade en eller två miljoner lär inte ha flyttat några pengar utrikes. Och de var desto fler än de med mer än 100 miljoner.

Först undantag för superrika för att stålarna inte skulle försvinna utrikes. Sedan upptäckte några att det här är nog lite orättvist och så togs skatten bort helt och hållet istället.

Platt skatt på alla sorters inkomster låter juste. På kapitalinkomster är nu skatten 30%. Kapital är som bekant lättare att flytta än många kneginkomster och där är skatten den dubbla. Att en knegare skall betala endast 30% i skatt på sin inkomst lär inte hända under min livstid.

VP sover och svamlar om onda kapitalister och vill ha helt öppna gränser för lycksökare med 4 års koranskola. Skatterna lär öka i framtiden. Knegarna kommer bli de som betalar mest i förhållande till vad de har att röra sig med för att bekosta det. Sickna rasister som protesterar.

#29 - - Göran:

@Sven

En gång i tiden hade socialdemokraterna uppfattningen att knegarna inte skulle vara beroende av staten. De protesterade mot allmän folkpension när borgarna förslog det. Detta var en sund uppfattning. Frågan är varför de övergav den?

Nu befinner sig en stor majoritet av Sveriges befolkning ungefär 3 månader från samma situation som stackarna i tv-programmet "Lyxfällan".

#30 - - Robban:

#5 Lars Myren, #7 Eschaton

Att extremvänstern och superkapitalister gör gemensam sak är inte så konstigt med tanke på målet, världsregering. Jag är helt övertygad om att bägge sidor nyttjar varandra hela tiden för att flytta fram positionerna. När man sedan tycker man är nära slutmålet kommer man göra allt för att utplåna den andra sidan. En klassisk "ändamålet helgar medlen".

Man måste dock konstatera att de har nått stor framgång, speciellt i Sverige.

#31 - - Ingvar:

Gediget arbete Lars!
Håller med till 100%.
Att det skall vara så svårt för våra politiker och MSM att se de stora sammanhangen

Svar: De smarta vill inte se sammanhangen, jobbet blir för svårt för dem då. Den stora majoriteten politiker är för obildade för att kunna begripa - de har bara rollen som nyttiga idioter.
Lars Bern

#32 - - Hans:

Bästa Lars Bern,

Nu har Du satt Dig djupt i knäna på de ryska trollen. Eller kvalificerar Du Dig som manusförfattare till nästa Bond-film?

Uppgifterna Du lämnar har förekommit tidigare. Första gången jag såg dem var för ca 10 år sedan. I grova ordalag verkar de jag såg då överensstämma med de Du publicerar nu. Den ryska desinformationen är ju en blandning av sanning och lögner.

Du skulle också kunna lägga till att AIDS-viruset skapats i ett amerikanskt laboratorium. Märkligt nog har man inte brytts sig om att producera falska uppgifter om Ebolaviruset, men det kanske beror på att det viruset upplevs ha någon större bäring på oss i väst.

I den här typen av ryktesspridning är amerikanarna alltid "the bad guy" medan ryssarna inte ens nämns trots deras "records".

Man kan naturligtvis fråga sig varför uppgifterna dammas av. Själv tror jag det finns en koppling till Natodebatten i Sverige och Finland; kanske också till klimatmötet.


Svar: Att föra in anklagelser för något jag inte berört för att skapa en guilt by association är lågt. Tala istället om i sak varför du påstår att jag har fel och berätta vad du stödjer det på, annars kan det hända att du blir betraktad som ett NATO-troll.
Lars Bern

#33 - - Hans:

Jag har inget emot att bli kallad Natotroll, men hellre supporter. Kan jag övertyga någon om behovet av Nato-anslutning skulle jag bli glad.

När det gäller de gamla "trolluppgifterna" kan jag inte redovisa källa. Du får tro mig på denna punkt. Jag påstår inte att allt Du säger är fel men "kappan" med Rockefeller och berättelsens utformning stämmer med det jag tidigare sett.

AID-virusets uppkomst har redovisats i "2000-talets Vetenskap" och nu senast i en rapport om rysk desinformation riktad mot Litauens rysktalande befolkning i synnerhet och baltstaterna i allmänhet publicerad av tankesmedjan Fri Värld.

Du redovisar ett omfattande nät av referenser. Har Du själv kontrollerat att källorna existerar; att deras uppgifter är förstahandsuppgifter och att Dina citat eller tolkningar är korrekta?

Svar: Att klanen Rockefeller finns med som initiativtagare och finansiärer bakom i stort sett alla global governancesällskap, FN, globala miljölobbyföretag och andra liknande aktiviteter är oerhört väl dokumenterat och jag har i artikelserien direktciterat David R där han t.o.m. erkänner sin roll och är stolt över den, så jag har väldigt svårt att se din invändning som annat än medvetet ogrundat misstänkliggörande, speciellt som du drar in irrelevanta myter om AIDS och Ebola som jag aldrig i ngt sammanhang berört. Det senare minskar bara din trovärdighet.
Lars Bern

#34 - - Mattias:

Är det ok om jag tar hjälp och skriver ut denna artikelserie på papper? Vet ej hur copyrights funkar men mer för att delge ditt budskap.

Svar: Ja vid tydligt angivande av källan är det ok.
Lars Bern

#35 - - Peter Grafström:

#19 Sigvard Lindqvist
Det du säger innebär att moderna flygmotorer inkl bränsle ger renare avgaser, dvs mindre massa av aerosolpartiklar som tjänar som kondensationsfrön. Men om distributionen av partiklar består av mycket mindre partiklar håller de sig svävande längre och absorberar solljuset mindre effektivt. Det skulle kunna förklara varför kondensstrimmor håller sig svävande mycket längre än för de gamla smutsigare motorerna. Det finns ingen anledning att håna folk för att de har lagt märke till det och söker en förklaring.

Upp