Världens största pseudovetenskapliga bedrägerier

Detta är en uppdatering av en tidigare artikel från den 5 maj.

I snart hundra år har hela världen blivit lurad att tro på en pseudovetenskaplig hypotes om att mättat fett är farligt för människans hälsa. Mättat fett är mat som smör, grädde, kokosfett och olika typer av feta animalier. Sanningen är av allt att döma den exakt motsatta. Det mättade fettet är nyttigt för oss och då speciellt för vår hjärna.

Myten om det mättade fettet har byggts upp av ett medvetet manipulerande av forskningsdata och statistik för att resultaten skall tjäna simpla ekonomiska intressen. Nästan hela det vetenskapliga etablissemanget har korrumperats till att stödja den etablerade pseudovetenskapen.

För att helt förstå vidden av vad vi varit och är utsatta för måste man ta sig tid att lyssna på denna föreläsning. Den är lång men genom att lyssna på den kommer din bild av vetenskapssamhället att förändras och kanske ditt liv att förlängas och kunna levas friskare.

The Oiling of America: https://www.youtube.com/watch?v=fvKdYUCUca8

Den förstörda kosten har orsakat en världsomfattande pandemi av metabol sjuklighet med fruktansvärt lidande och enorma sjukvårdskostnader i sitt kölvatten.

Det här bedrägeriet har gett ofattbara inkomster till två av världens största industrigrenar. Livsmedelsindustrin omsätter trillioner på att sälja skräpmat befriad från naturligt fett och läkemedelsindustrin säljer läkemedel för liknande belopp för att trycka ner sjukdomssymtomen från de sjukdomar som den avfettade maten orsakar.

Kommer någon att ställas till ansvar för brottet mot mänskligheten? Sannolikt inte, bedrägeriet har ju begåtts av samhällets etablissemang.

Världens ledande affärstidning har idag en artikel om hur detta bedrägeri nu börjar falla samman som ett korthus. Ett gott råd är att läsa den.

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702303678404579533760760481486?mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB10001424052702303678404579533760760481486.html

Efter att ha lyssnat på föreläsningen, The Oiling of America och läst artikeln i WSJ är det kusligt att uppleva parallellen till världens största pseudovetenskapliga bedrägeri – KLIMATLARMEN.

Metodiken har varit exakt densamma, fuskande med data och trixande med statistik. Har dessa onda krafter lyckats en gång, varför inte försöka igen.

Vi har i trettio år blivit lurade att tro att den stigande halten av koldioxid i atmosfären från skövling av regnskogar och förbränning av kol, olja och gas kommer att orsaka katastrofala klimatförändringar. Koldioxidhalten har stigit med 0,1 promille på hundra år. Precis som med det mättade fettet så är effekten av detta, den exakt motsatta mot vad vi blivit och fortfarande blir lurade att tro.

Klimatet har på hundra år blivit behagliga 0,74 grader varmare och det tillsammans med den 0,1 promille högre halten av växternas livsnödvändiga gas koldioxid, har gjort att växtligheten på jorden ökar. Det leder till att världens jordbruk slår skörderekord varje år. Allt färre behöver svälta samtidigt som ökenområden börjar bli beväxta och den biologiska mångfalden kan frodas.

Precis som det mättade fettet i vår kost är nyttigt för oss och inte skadligt, är den ökande koldioxiden till nytta för allt liv på jorden och inte till skada. En lustighet i sammanhanget är att klimatbedragarna även har kommit på att skrämma med animalisk kost som innehåller mättat fett. Sannolikt ligger delvis samma ekonomiska intressen som med kosten bakom och underblåser pseudovetenskapen på klimatområdet  också.

Kommer någon att ställas till ansvar för detta pseudovetenskapliga brott mot livet på jorden? Nej absolut inte, bedragarna är ju vårt samhälles etablissemang och de självutnämnda goda!

Nu väntar vi bara på att Public Desinformation Service skall sluta med sin Desinformation och tala om sanningen om koldioxiden, på samma sätt som Wall Street Journal berättar sanningen om det animaliska fettet.

Hälsa, Hållbar utveckling | Klimatpolitik, kolesterol | |
#1 - - Ingvar Engelbrecht:

Det finns flera exempel som får en att undra. I och med Amazon's Kindle så började läsa en del e-böcker. Ett område som intresserat mig sedan ungdomsåren (nu är jag 74) är vad UFO-fenomenet egentligen är. Det är ostridigt att det finns och det finns många förklaringar men ingen vill ta i ämnet ordentligt med risk att bli förlöjligad. UFO-forskning finns inte.

Det finns även mycket motsägelsefullt runt människans tidiga historia som är tabu. Tidigare avfärdade jag Erich von Dänikens skriverier som rena spekulationer. Efter att ha läst en del nytt material så är jag inte så säker längre. Han har rest runt i världen och läst massor med litteratur från många kulturer under 30 år. Vår historiebeskrivning stämmer inte.

Så samma sak i de här fallen. Det finns en officiell "sanning" och den gäller. Motstridiga bevis förlöjligas eller förnekas.

Upp